Värna Vardagsglädjen!

Idag möte jag min granne Annie utanför skolan, med lite härligt stressad blick bestämde jag mig för att bara strunta i det vanliga. Bad henne och Audrey följa med oss till Meno Male. Så sagt och gjort, jag och Annie och vårt lilla entourage gick och åt pizza och drack öl (mammorna).

Img 7877.jpg
Det är sånt här jag älskar! Älskar! Det förgyller och är sådär riktigt fint. Det är är stunderna jag som vi kommer komma ihåg senare i vinter när allt är mörkt.

Img 7883.jpg
Img 7888.jpg

Tar ni hand om er vardag? Eller gör ni en paus i er vardag? Jag jobbar hårt och mycket, barnen går igenom fas efter fas och dagarna tycks ibland läggas på hög, men då och då gör vi en konstpaus. Det är riktigt fint!

Haha, förlåt för det här flummiga inlägget men jag är så glad för idag och att inse att man kan pausa stressen!

 

  1. Åh, dessa suktar jag efter till mina skolbarn. Lillan som går på förskola har lager på lager och det ser personalen till. Men mina två som går i skolan och själva har ansvaret att klä sig skippar gärna fleecen… är jackorna värda priset? Alltså i förhållande till användningstiden? Hur länge kan de ha en sådan innan vinterjackan ska tas fram?

  2. Karin skriver:

    Skönt att bara släppa allt och gå ut och äta istället! Så rätt!
    Jag försöker att bli bättre på att ta hand om mina vardagkvällar. Att GÖRA någonting av dem förutom att diska, tvätta och rasa ihop i soffan… Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..