I annonssamarbete med REIMA

Mina favoriter från Reima 

I annonssamarbete med Reima

Jag har fått förmånen att numera jobba med ett av märkena jag haft till barnen under flera års tid! Så otroligt roligt och verkligen helt rätt för mig. Det är Reima, ett finskt märke som verkligen står för kvalitet enligt mig.

Barnen har just nu använt sina tunna dunjackor otroligt mycket och jag vill verkligen slå ett slag för dem. Dom sitter bra på kroppen och går ner över rumpan sådär lagom mycket, som man önskar att jackor gör. Det är verkligen en skillnad för värmen när det är så. Alines jacka är i modellen Fern och så fin i färgen.

Img 7353.jpg
Img 7377.jpg

Byxorna vattentäta softshellbyxor med fleece på insidan i modellen Mighty.

Img 7380.jpg

Jag gillar att jackorna har en bra luva, som faktiskt passar över huvudet och stannar där den ska vara. Den andas såklart och är vattentåligt.  Även designen är riktigt bra! Stan och landet-snygg, haha jag vet hur det låter. Men jag vet att det är många som köper både på funktion och design. Ians blå jacka är i modellen Falk.

Img 7373.jpg
Img 7376.jpg

Utöver dessa jackor så är jag även väldigt nöjd med deras stickade mössor i modellen Birdy, lite tyngre än många andra jag testat och håller formen otroligt bra!

Har ni handlat allt ni behöver till hösten? Jag skulle passa på att spana in deras skalplagg samt deras andra jackor för er som behöver…

Och ja, jag lovar att recensera både skor och overall snart!

Stor kram!

 1. Gullan skriver:

  Hur är jackorna storleksmässigt?

  1. Väldigt vanliga! Dom är true to size:) mät barnet 🙂

 2. Karin skriver:

  Kul med recensioner!
  Jag tror att jag inhandlat det mesta…
  Vill slå ett slag för Ellos fleecefodrade galonoveraller. Båda mina barn har haft såna och de är otroligt användbara, prisvärda och hållbara!
  Kram

 3. Malin skriver:

  Men alltså. Hur ska man kunna ta dina recensioner på allvar? När du jobbar för ett av se stora barnklädesmärkena. Omöjligt att deras pay check inte påverkar omdömet (medvetet eller omedvetetet.)

  1. Tack Malin! Detta är ett samarbete. Det står tydligt när det är det och inte. Jag står för allt jag skriver 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..