Skogsbada

Det är ett ord, att skogsbada. Det är ett roligt ord, som påminner mig om när jag var på ett retreat och mediterade i skogen. Det är som att man blir lite mer hel varje gång vi kommer ut i skogen. Såklart är det lite gnissel och gnäll innan, ibland även under promenaden, men generellt så är det glada miner. 

Jag älskar att vara i skogen med barnen. Det säger jag ju varje helg, haha men det är verkligen så, varje helg.

Img 8046.jpg

Vi har haft makalöst väder, strålande sol och milt, så det enda barnen haft är överdragsbyxor och sina tjockare fleecetröjor från Molo. 

Dom är normala i storlek och fluffiga och riktigt sköna, något luddiga innan tvätt dock.

Img 8038.jpg

Img 8057.jpg
Img 8062.jpg

Hur har ni haft det denna helg? Vi har haft gäster både fredag till lördag och sen lördag kväll, mysigt men mycket. Det är verkligen något jag måste jobba på att liksom sluta boka upp all ledig tid. Däremot så har just denna helg ändå varit lugn och skön, det är bara en påminnelse till mig själv.

Img 8007.jpg
Img 7982.jpg

Landet outfit när det är som bäst, magisk tröja från Pulz Jeans, jeans från Lee, och skor kavat. Västen har jag haft i hundra år och kommer från Gant.

Nu ska jag och barnen på Sing Along med min mamma på Berwaldhallen. Ska bli roligt, och högljutt! Haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..