Kavat SS19

Kavat SS19, eh ja! Jag vet att ni är nyfikna. Och på det lilla jag sett så är det verkligen fint. Mycket fina pastelliga färger som verkligen känns våriga. Alltid lite märkligt att titta på vårens kollektioner på hösten, men ändå härligt på något vis! Ser framemot att ha färgglada sandaler!

Img 8284.jpg
kavat ss19

Även fina vuxenskor och skor för lite äldre barn. En snygg klassisk modell på ballerinan har kommit in!

Img 8283.jpg

Jag har sprungit runt även idag, och när jag äntligen kom till förskolan hämtade vi 4 barn. Vi delar upp det lite så, att en dag vissa veckor hämtar jag och R alla 4 barn och andra veckor hämtar våra vänner barnen. Perfekt med lite barnvakt en dag då och då. Plus att barnen är otroligt kul!

Img 8275.jpg

Jag idag, Brallor från River Island, väska Kappahl, topp, Cubus och kavaj Newhouse – juste! Vän, Annika!

Img 8300.jpg

Känslan att hämta dessa idag. Så himla mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..