Hennes födelsedag!

Igår fyllde min älskade, bästa Isabella 28 år! Det började med att jag åkte hem till henne och så gjorde vi oss iordning. Det mesta var en hemlighet, men hon visste iaf att något skulle hända, och att det var en lunch.

Img 8382.jpg
Img 8417.jpg
Img 8406.jpg

Jag hade på mig en topp från Stylein, byxor från Kappahl och skor från Af Klingberg 

När vi var klara hoppade vi in i en taxi till stan, och hoppade av vid Nosh and Chow där lunchen hölls!

Vi hade samlat alla hennes närmsta vänner och bara njöt av att vara tillsammans med god mat, härligt rörande tal och sång. Jag själv höll ett tal, rätt kort men det blir ofta så för mig, det är svårast att hålla tal till dom man älskar allra mest.

Img 0550.jpg

Vilken dag, så otroligt tacksam att ha en så fin och magiskt bra vän som just Isabella. Längtar extra mycket efter vår weekend nu!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..