Näthat

Tänkte skriva om helgen och en skorecension, men det får bli imorgon. Jag är nämligen lite ledsen, och förbannad.

Jag fick se det här på bloggen! Och kände bara hur kroppen blev till is. Hur fan kan man skriva såhär?!

Jag fattar faktiskt inte ens hur det är möjligt? Vem orkar ens ta sig tid att skriva en sån här kommentar? Jag får en del såna här, men blir alltid lika påverkar och chockad. Faktiskt så otroligt sorgligt att känna att man vill säga en sånhär sak till en annan människa.

Jag hoppas det var en dålig dag, att hen inte bär runt på såhär mycket hat hela tiden. Och att hen inte säger så igen. Det är faktiskt inte okej.

 1. S skriver:

  Jag känne henne hon är psykisk ostabilt, har persönlighetsstörninh och är i behandling. Hela släktet och alla som känner dem vet om det så tänk ingenting på det. Med vänlig hälsning, s – sktiv email till mig om du vill veta mer jag kan bevisa men anars bara ignorera henne

 2. Malin skriver:

  Fy, ta inte åt dig! Jag förstår att det är svårt men detta är en knäpp människa som säkert mår bra av att vara taskig mot andra! Ni är så superfina i din familj av vad jag har sett i bloggen och så söta barn! All 💗 till dig.

 3. Karin skriver:

  Så otroligt dumt skrivet. Människan tycks ha en dålig dag och för mycket tid över.
  Ta inte åt dig. Gillar din blogg massor! Kram

 4. Susanna skriver:

  Absolut inte okej! Det säger absolut ingenting om varken dig eller dina barn utan enbart om den idiot som skriver. Dålig dag eller dåiligt liv… sorgligt hur som. Du rockar! Kram

 5. Hanna skriver:

  Bra att du lägger ut detta!! Så viktigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..