FABday!

Vi börjar i rätt ända, även om verkligen även längtar efter att få berätta för er om halloweenfesten som Bella hade. Men! Innan det så vill jag berätta för er om den fina mässan vi hade på Stockholm Waterfront – FABday, alltså Fashion and Beauty Day!

Dagen började med att jag fick låna kläder att ha på mig från härliga Twist &Tango. Dom var även med på plats och hade en superfin monter.

Img 8951.jpg

 

Img 8952.jpg
Img 8950.jpg

Det kändes väldigt kul att teama upp med ett varumärke som just Twist&Tango pga att dom har ett fint hållbarhetstänk som jag verkligen känner att jag vill stötta och stå bakom. Sen är ju även kläderna väldigt snygga.

Ser ni skorna ovan? Så fina, det trodde jag inte, att dom skulle ha så många olika skomodeller samt ytterplagg. Så, spana in dom mer!

Img 8983.jpg

Img 8961.jpg

Vad hände under dagen då? Jo, jag var runt och hälsade på en massa av våra utställare samt spelade in två livepoddar för mamapodden. Väldigt kul och lyckat måste jag säga! Det fanns mycket kul att göra, Bare Minerals sminkade, Schwarzkopf fixa håret, HM tryckte Tshirts mm, samtidigt som det även var många olika spännande talks som handlade om mode, hållbarhet, styling och trender.

Img 8995.jpg

Första podden var med Emily Slotte om hur man jobbar som influencer, vad vi gör, hur man ska göra det på bästa sätt, och en massa annat kul!

Lyssna på den, tror det kan vara riktigt spännande, berättar även mycket om nättroll och tankar kring det.

Img 9036.jpg

Andra intervjun var med gravida Markiz som berättade om hennes tankar kring hennes graviditet, namn på bebis och vad man ska handla innan.

I min andra outfit från Twist&Tango!

Img 9008.jpg

Img 9018.jpg

Det var ett riktigt lyckat event, och så kul att närmare 1500 personer var på plats för att bli inspirerade kring mode och skönhet! Hoppas att det blir minst lika bra även nästa år! Och att ni lyssnar på podden såklart!Spana även in fler av mamas bloggare, några var på plats och visar mer! kram!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..