Recension: Vinterjackor från Kuling

Ny recension. En kortare sådan, för Kulings nya vinterjackor – som är mer som parkaser med fodring! Som vanligt är inget sponsrat, allt är mina personliga åsikter!

När det kommer till vinterjackor är det bra om dom går ner ordentligt över rumpan och verkligen ser till att hålla barnet varmt. Vi fick testa kulings nya jackor, som kostar 649 kr. 

Img 9184.jpg

Img 9196.jpg

Jackan är vattentät med en vattenpelare på 8 000 mm. Den är vindtät och har en helt okej andningsförmåga på 5 000 g/m2/24h.

Jag gillar att jackan är genomtänkt och barnanpassad med tejpade sömmar och även impregnerad med en smutsavvisande BIONIC-FINISH ECO®-ytbehandling.

 

Img 9202.jpg

Jag gillar modellen på jackan som barnen har, den är fin, passar både i stan och på landet och känns lätt för dom att leka i. Aline tyckte det var lite spännande med hur jackan ser ut, vindslån är ju en annan form en ”vanligt”, och just den röda färgen är riktigt fin i verkligheten med!

Img 9216.jpg

Det går att dra åt jackan i midjan om man vill att den ska forma sig mer efter kroppen, vilket också är bra för att hålla värmen inne. Den har en avtagbar huva med fuskpäls och resår i ärmsluten! Jag tycker den ser fin ut,och det är smidigt att ta bort.

På det stora hela, en fin jacka, men den känns lite kall för en svensk vinter. Jag tror att den går bra i storstäderna mm, med en ull/fleecetröja under, men annars är den nog lite tunn!

Img 9220.jpg
Img 9192.jpg

Ians är samma modell, den finns i flera olika fina färger!

Tack för att ni läser! Kram!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..