I annonssamarbete med BRITAX

Resa till Tyskland

I annonssamarbete med Britax så fick jag och Emma Mattson åka iväg till Tyskland med ett gäng pressjornalister förra veckan.

Målet med hela resan var för oss att lära oss mer om bilbarnstolar, barnsäkerhet och såklart även mer om hur just Britax jobbar med detta.

Img 5718.jpg

Jag har alltid tyckt att Britax är så himla bra, det var Brio innan (vagndelen) som Britax köpte upp, som vi haft till Aline när hon var liten. Jag hade även Britax till Ian senare när han blev lite större. Det är verkligen kul att se vagnarna idag, alla små justeringar och hur dom bara blir bättre och bättre!

Img 8831.jpg

Här är tex vår gamla vagn i sitt ”stadie” idag, BRITAX GO BIG, med ett handtag i läderimitation som kommer redan nu i november! Det är så kul, för dom har verkligen förbättrat vagnen sen jag hade den. Nu har den tex med större varukorg, och stora framhjul som klarar även den svenska vintern och promenader på landet. Den har tillochmed fullt liggläge vilket jag vet att många önskat! Det var även den vagn som gravida Emma blev helt såld på. Även lädret är noga testat och det har tagit tid innan de hittade en leverantör som klarade måttet!

Img 8860.jpg

Här ser ni de nya reglerna och hur man ska kunna ”certifiera” vagntillverkar i framtiden. 

Vi fick lära oss massvis om barnsäkerhet i bilar på resan, och det känns så kul iom att jag är lite av en bilstolsnörd. Har ju recenserat Britax bilbarnstolar en del innan, och tänkte göra det nu när vi snart måste vända Ian framåt. Vad tror ni om det?

Img 8853.jpg
Img 8837.jpg

Det här babyskyddet tyckte jag var väldigt fint, dessutom extra mycket efter att jag sett hur noggrant det testats!

Det viktigaste jag tar med mig från resan var hur otroligt hög kvalitet det är på alla produkter dom producerar. Allt är verkligen testat, kontrollerat och noga utvecklat. Britax missar heller inget viktigt som tex att det ska vara kontrollerat och testat tyg utan kemlikalier. Det är verkligen så bra, för när det kommer till barnens säkerhet så vill man inte missa något.

 

Img 5745 1.jpg

Här är vi! Jag och Emma!  I fabriken, där allt noga monteras ihop, det var riktigt häftigt och härliga att få se alla nya stolar. Ska bli så spännade att få testa en ny hemma sen!

 

  1. Sofie skriver:

    I rätt stol kan han sitta bakåtvänd till 120-125 cm så vänd inte för tidigt ”bara för att”. 😊 Just bakåtvänt åkande är den absolut största orsaken till vår låga barnadödlighet i trafiken här i Sverige. Minst 5 år men gärna längre!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..