Sån otrolig frustration!

Det här med faser. Vad är en fas? Hur kan man veta det? Jag vet inte riktigt så mycket om det alls känner jag. Jag har alltid haft en otrolig tillit till mitt egna omdöme, en känsla att jag som mamma kan hantera och ta hand om mina barn på det sätt jag känner är bäst.

Img 9333.jpg

Topp Joseph Ribkoff, jeans Carin Wester. Barn i Hampton Republic från Kappahl. 

Det är så många som sagt till mig –  ”små barn, små problem, stora barn, stora problem”. Och nu börjar jag nog ändå känna att det stämmer.

Nu börjar dom bli äldre, och det är inte längre bara att se till att dom är ”hela och rena” längre, utan nu är det verkligen uppfostran. Det är något helt annat, en otrolig utmaning, men väldigt givande.

Img 9321.jpg

Nu är det mycket ilska, passionerade känslor, utbrott och liknande i vår vardag, och jag försöker göra det jag kan när jag hanterar det. Kramas, vara nära, försöka vara så tydlig jag kan och se till ge kärlek och trygghet för att parera allt som sker.

Utan att på något sätt hänga ut barnen så känner jag att det är svårt att veta vilka nya faser eller inte faser det är. Det händer så mycket för oss alla, och inte minst med ny skolmiljö osv. Men fasiken, hade önskat att det var lättare att vända och lugna samt trösta.

Det är kämpigt. Tur att båda visar mycket glädje, stötvis iaf…

Img 9324.jpg

Älskade Ian. Visst blir det fina bilder med min nya kamera? Det är en Lumix!

 

  1. Hanna skriver:

    Åh nyfiken på kameran! Vilken modell exakt? Är du nöjd? Jag är på jakt efter ny och är vilse i kameradjungeln

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..