Self Care Sunday

Jag tänker att vi ska börja med något nytt varje söndag. För att jag vill dela med mig av min resa med er. Ni är många mammor som läser, och såklart även flera som inte är det, oavsett, så vill jag verkligen dela med mig av det här med kärlek till sig själv.

Jag har, liksom alla andra, varit väldigt osäker på mig själv i perioder, men känner idag att jag är på en plats i livet där jag känner mig trygg i min egna kropp. Jag finns där för mig. Det är såklart inte något som bara sker över en natt, och jag har långt kvar innan jag slutar ge mig själv skit för småsaker, men jag försöker. Yogan hjälper mig en hel del, men det där är såklart olika för alla.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Iklädd Filippa K Soft Sport – foto Minna Yr 

Jag hoppas att kunna skriva om olika saker på det här ämnet  – self care. Alltifrån djupa, innerliga tankar, till något ytligt litet tips. För vet ni vad? Vi behöver allt det.

Så vad börjar vi med denna vecka då?

  • Vi ska vara lite snällare mot oss själva. Det är okej att det inte är glänsande rent hemma, och det är okej om du inte hinner exakt allt den här veckan.
  • Förlåt dig själv om du missar något, begår ett misstag.

Jag jobbar med sånt här varje vecka, varje dag. Prestationsprincessan i mig vill egentligen göra allt helt perfekt, men så ser inte livet ut. Och om jag försöker få allt perfekt, så funkar inte jag. Bättre att göra så gott man kan och bara klappa sig själv på axeln för allt grymt man faktiskt hann göra.

  • Se glädje i det lilla. Jag gör det nu med en superytlig sak. Jag har två magiskt goda parfymer som jag verkligen gillar. Varje morgon får jag välja vilken det blir, och det ger mig verkligen en liten boost, det känns kul och väldigt vardagslyxigt.  Andra sånna saker är tex att ge sig själv tid att ta en kaffe eller bara sitta själv innan hämtning, eller hinna göra något som bara är för dig. Jag läste även en tidning i helgen, alltså en hel tidning. Magi!

Img 9405.jpg

Vera Wang Embrace och NCP Olfactives 

Img 9349 1.jpg

Damernas Värld och ett favorit läppsglans från Maxfactor. 

Ibland behöver det inte vara det stora som ger njutning, ibland kan man hitta det i att bara tända ljus och njuta lite av exakt just nu.

Hjärta gärna inlägget om ni vill ha fler sånna här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..