Skogsmulle at heart

Jag är nog faktiskt det. Eller nej, inte nog. Jag är det. En skogsmulle. En outdoortjej. Jag älskar att gå i skogen, det läker mig. Jag känner hur axlarna sänks, hur jag andas bättre, hur jag känner mig lättare och direkt gladare.

Mitt löfte till mig själv är därför att vara mer i just skogen. Det har vi jobbat på en hel del och det är något även barnen älskar.

Idag tog vi med lunchen till skogen. Vi har mattermosar, som är helt magiskt bra, från Primus, som verkligen håller maten varm. Det är så lyxigt att kunna sätta sig och äta varm mat när det är lite kallt ute.

Img 9469.jpg
Img 9468.jpg

Img 9459.jpg

Vi tog såklart även med kaffe och frukt. Det är alltid bra att ha mer än en ”rätt” med sig. Det är alltid bra att kunna muta lite till eller locka med en paus till. Jag tycker det är fint att dom orkar gå, och vi brukar leka massa olika lekar när vi är ute och går i skogen.

Img 9470.jpg
Img 9460.jpg

Ja ni, hur typiskt är det inte att jag även fick bära Alines vagn (what!) som hon såklart skulle ha med sig på vår promenad. Det är fint det där med föräldraskap. Att jag mer än gärna bär hennes vagn, för att det är så jäkla fint att gå där i skogen och prata om livet, leka ”I spy” och höra hennes vackra skratt.

Img 9456.jpg

Jag i jacka från Ilse Jacobsen, min favorit denna säsong!

Img 9447.jpg

Där är dom mina hjärtan, på fikapaus nummer två.

Barnen i superfina jackor från Reima, skor från Kavat samt Reima, mer om dom kommer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..