Med Idun!

I måndags var jag bjuden på ett mysigt event med härliga Idun Minerals. Det var ett lanseringsevent av en hel del nyheter som dom har. Alltifrån Schampoo och Balsam till en magiskt bra dagkräm med pigmentering. Det kommer jag absolut att använda mig av, den var otroligt vårdande och ett perfekt altenativ när man bara snabbt vill känna sig lite fräsch och glowig.

_15A5401
_15A5430

Här är jag och fina Johanna! Hon är riktigt härlig!! Jag är så nöjd med min fina kavaj från Soaked in Luxury.

_15A5640

Härliga Susanne Histrup

_15A5442

_15A5695

Kvällen var anordnad av Susanne Histrup som verkligen bjöd in till en pangkväll. Vi fick god middag, sen tillgång till spa med alltifrån behandlingar, yoga i en bastu till poolhäng. Verkligen en lyckad och härlig kväll!

_15A6084
_15A6067
_15A5852

Tack snälla för det!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..