Laddat batterierna

Den här helgen har varit otroligt tuff emotionellt och generellt. Det har handlat om att bara ladda om, bli stark igen. Så det är exakt det som gjorts.

Jag sov i nästan 12 timmar fredag till lördag och 10 timmar till nu lördag till söndag. Det är otroligt mycket för mig då jag brukar sova kanske 6 – 7 timmar. Det är lite lite ifs, men ändå.

Vad har vi gjort då? Jo, bakat, lekt, myst, pysslat, tittat på film, lagat mat och vilat. Aline har blivit lite hängig så hon har sovit lite mer nu på dagen.

IMG_0640

Mina skor kommer från Kavat och heter Saxen och Ians heter Oxberg! 

Vi har varit ute och gått långpromenad i det glittrande vintervädret. Ian i sin jacka från Ebbe och skor från Kavat, även mina är från Kavat. Herregud va snygga, favoriter utan tvekan! Dom kommer jag ha hela vintern, har även en extra ullsula i så att jag verkligen håller mig varm. Perfekt för parken och jobbet. Vilken faktiskt är svårslaget!

IMG_0638

IMG_0623

 

Vi promenerade till bageriet som är typ 6-7 km sammanlagt – tur och retur. Väl där passade vi på att köpa deras pepparkaksdeg, så gott!

IMG_0626
IMG_0624

Jag älskar verkligen huslivet, det är så lätt då. Måste vara här på landet mer. Det är ju så himla skönt.

 

  1. Sofia skriver:

    Hej! Har varit sugen på att klicka hem just den Ebbejackan åt min son ett tag nu. Men hur tjock är den? Anser du att det är en vinterjacka eller mer höstig? Utifrån beskrivningen på Ebbes hemsida tolkade jag det som höstig och jag (sonen) behöver en varm vinterjacka… Kan du vägleda mig lite? Tack!! Den är ju såå snygg.

    1. Den är en vinterjacka, funkar med fleece under, men inte den varmaste jackan tyvärr. Jag tycker den är toppen, funkar även i minus!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..