Self Care Sunday

Cut yourself some slack.

Slappa.

Gör inget.

Detta är nog det jag har svårast för i hela mitt liv. Det är det som tar emot mest, att inte göra något. Jag är alltid otroligt på, action hela tiden.

Idag var fokus att inte göra något alls, och oj vilken befrielse. Det är skönt och svårt att bryta befintliga mönster, men jag tror att det kanske är så vi växer, när vi gör nytt? Är det bara en klyscha? Jag vet inte. Det ger mig nya perspektiv när jag gör saker jag inte brukar.

IMG_0478

Igår och idag har vila varit centralt. Jag har kortat ner min fysiska yogapraktik och lagt till mer meditation. Jag har legat i soffan med barnen tätt intill, bara varit. Pratat om högt och lågt och låtit allt bara vara.

Så nu är det inte så fint på landet, jag orkade inte laga en ”grymt god” lunch, och jag har inte tvättat håret. Men, jag är gladare nu.

Så vila, eller bryt mönster. Vänd på saker och ting, och ger det dig inget, så är det bara att fortsätta som vanligt.

IMG_0477

Tröja från Davida Cashmere och kjol från Cubus

  1. Karin skriver:

    Vilken jättefin tröja du har!

    1. Men tusen tack! Den är från Davida Cashmere! Superskön med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..