Att prata framför folk

Igår gjorde jag något kul, pratade framför massa människor om Influencer Marketing, när Bonnier News hade sin dag på GT30. Det var väldigt kul, framförallt är det otroligt kul att prata om det man älskar och är intresserad av, samt att inse att man kanske är rätt bra på att prata framför folk.

Img 0669.jpg
Img 0666.jpg

Jag helt iklädd lån från Twist and Tango!

För att få lite djup och en helhet så hade jag med mig min otroliga bloggkollega Carin Da Silva som med mig pratade om framtiden för Influencer Marketing. Det var riktigt bra, och  Carin är inspirerande som alltid!

Img 0685.jpg

Jag sa idag på jobbet att jag nog var rätt bra, och min kollega skrattade. Du är den enda som kan säga så fick jag höra. Varför är det så? Varför kan man inte säga vad man är bra på? Gör man det är man direkt en rätt oskön människa, det tycker jag är jobbigt som tusan, så ska det ju inte vara…

Img 0672.jpg

Innan jag skulle börja, halvnervös men glad! Peppad, och full av ”det här ska minsann gå” känsla.

  1. Heja dig! Utgår från att du var grym, och det har du all anledning att få säga högt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..