Julfrukost hos Kavat

Idag fick jag äran att bjuda in mina bloggkollegor och nära till en härligt julmysig frukost i Kavats fina butik på Greve Turegatan i stockholm.

Img 0895.jpg

Img 0959.jpg
Img 0912.jpg

Claudia, Jessica och Angelica, Isabelle, Annika, Markiz, Anja, Julia, Fia och många mer var där! Så glad att vi fick ses! Otroligt härligt med så många power women på samma ställe!

Img 0896.jpg

Kavat har ju varit ett märke som jag recenserat under många år och jag har verkligen lärt känna varumärket och blivit lite av en expert (ödmjukt…) Det är därför otroligt fint att få jobba vidare med dem!

Img 0916.jpg

Img 0925.jpg
Img 0918.jpg
Img 0911.jpg

Vi var ca 20 personer i butiken som bara njöt av att prata, skratta och kika på skor. Jag fick möjlighet att visa upp mina favoriter – både till dam och barn. Vilket är Yxhult för de minsta och Saxen för mig!

Img 0907.jpg
Img 0903.jpg

Det var superkul att så många kom och tack till Bröd&Salt, Rescued, Björn Axen, Vitamin Well, Get Raw och Smiling som var med och förgyllde morgonen!

Img 0920.jpg
Img 0922.jpg

Och sist, men verkligen inte minst! Tack till Årsta Blomsterhandel som verkligen gav oss alla en magiskt fin present – blommor! Jag älskar att få blommor med mig, speciellt lite juliga sådanna! Magiskt fint!

Img 0915.jpg

 1. K skriver:

  Hej! Alltså. Genuin fråga. En sån här grej. Går det ut på att vuxna kvinnor i grupp dricker lite juice och tittar på skor till små och medelstora barn i grupp? Får ni betalt för det? Får ni betala frukosten? Förstår verkligen på riktigt inte. Har ni jobb ni tar ledigt från eller är det supertidigt på morgonen det här? Obs genuin undra. Mkt nyfiken.

  1. Sanna skriver:

   Jag håller med, mycket bra fråga! Hur fungerar det egentligen?

   1. Ja du! Det är en bra fråga! Alla har olika arbetssituationer, men det som samlar oss är att vi även jobbar med sociala medier. Och detta är ett event, som jag gjort för bonnier och Kavat. Det handlar om att sprida och dela information om Kavat, och just denna var mest för att samlas och titta på sortimentet, dela det som man önskar dela och önska en god jul!
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..