I annonssamarbete med WE EFFECT

We Effect

I magiskt stolt annonssamarbete med We Effect

Snart är det jul, och julen är ju en högtid som sätter många på prov, både enskilda individer och familjer blir mer och mer stressade och det är eller kan iaf bli rätt anstängt att fira den där perfekta julen.

Jag har alltid tyckt sådär halvbra om jul, det är mysigt såklart men det har ändå varit mycket ångest och lite laddat, även ju äldre jag blev. Men tack och lov kom en vändning, jag blev gravid.

Jag väntade min dotter Aline till den 27/12 men åkte in till sjukhuset lagom till att Kalle började sändas på TV. Jag var vid det tillfället otroligt sänkt i bihåleinflammation och galet slut. Efter många timmars förlossning – 48 h, varav ca 18 h aktivt förlossningsarbete kom hon. Det var otroligt tufft, och utan hjälp hade det nog inte alls gått bra. Jag är så tacksam över att vi har sånt stöd där vi bor, att kvinnor tas på allvar. Jag fick klippas och sys och efter förlossningen fick jag även barnsängsfeber som så många kvinnor innan mig dött av.

Däremot så med mycket hjälp, stöd och kärlek från alla runt mig så kom jag upp på fötter igen. Jag insåg hur stark jag var, som orkade vara vaken, amma, trösta och stötta en bebis när jag knappt ens fungerade, hur stark min familj är, hur mycket man orkar som nybliven mamma. Jag har alltid valt styrka, kraft och att faktiskt ta emot stöd när jag behövt det. Och så kom hon, min jul. Hon som idag är lyckan och glädjen i allt som blir jul, iaf för mig.

Nu i jul är det andra styrkeprövningar – vi ska ha många på besök, det är mycket att fixa och Aline fyller ju år den 26/12. Då blir hon 6 år gammal. Så nu i jul har vi delat upp vad som ska göras, sänkt ”prestationsprincessanivån” och jag är övertygad om att det ska bli superhärligt.

Tackvare biståndsorganisationen WeEffect som hjälper kvinnor i tredje världen att komma ur fattigdom och svält har jag fått möjlighet att berätta om just den kvinnliga styrkan och om #jämnställdhetseffekten. Vi är så galet starka när det behövs som mest, och även när det bara behövs litegranna. Hur ett jämställt samhälle hjälper oss alla och hur alla kan göra skillnad – gör det ni med genom att lätt swisha eran julgåva till We Effect! #weeffect #jämställdhetseffekten

Här är min #mypowerpose @weeffect

image1 (5)

Så stark! Vet ni, jag vill bara säga det till er alla. Det finns så mycket styrka i dig. Det är så viktigt att påminna sig om, speciellt nu när det är k ä m p i g t  att hinna allt! Heja oss alla!

 

 1. Linda skriver:

  Tack för påminnelsen.
  Jag kommer säga det till mig själv och till mina döttrar varje dag framöver; det finns så mycket styrka i dig.
  Önskar jag hade haft det som ett mantra i huvudet när jag satt fast i en destruktiv relation med en riktig psykopat för ett par år sedan, men faktiskt så var jag ju stark som tog mig ur, om än rejält tilltufsad än idag.

  Du verka vara en sån fin person, äkta och jordnära.
  God jul till dig och familjen!

  1. Tusen tack till dig, för att du skriver och delar med dig av ditt liv till mig.
   Det är så fint att jag blir rörd. Och ja, du är STARK! Och det finns så mycket styrka, och att du lämnade en mindre bra relation är ett otroligt fint och bra bevis på det.
   Tack snälla, och ta hand om dig och dina till jul.
   /Sheila

 2. Så bra inlägg! 💪💪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..