I annonssamarbete med AIMO

aimo

I stolt annonssamarbete med aimo!

Julhetsen är ett faktum och idag var jag nere på stan under lunchen för att shoppa de sista julklapparna, men även för att handla lite till julhelgen på Paradiset – en magisk ekologisk matbutik som jag verkligen försöker stötta och välja.

Img 1444.jpg
Img 1443.jpg

Däremot blev det lite väl tungt, och nu när jag inte får lyfta så mycket alls var det ett perfekt läge för mig att testa den nya bildelningen aimo! aimo är grymt, det är tjänst där man kan välja att åka med en elbil, man bokar via appen, ser var det finns en närliggande bil och sen har man den exakt så länge som man behöver.

Img 1446.jpg

Man kan köra den var man vill, men den ska parkeras inom något som aimo kallar för Homezone, innanför tullarna, ut mot solna. Alternativt på en Hotspot – som är dedikerade parkeringsplatser för den. Dessa finns bland annat på:

  • NK Parkering (plan 6)
  • P-hus David Bagare – ca 250 m från Stureplan!
  • Continentalgaraget – ca 150 m från Åhlens

Jag står för medvetna val och är så glad över att det äntligen finns en elbilstjänst som denna. Normalt så drar jag mig lite för sånt här som känns lite meckigt – men när det finns så många bilar som det ändå gör överallt i stan där jag rör mig så känns det snarare smidigt!

Img 1447.jpg

Nu hann jag handla mm på lunchen, köra hem allt och parkerade bara bilen runt hörnet från jobbet! Magiskt bra och framförallt smidigt!

Nu valde jag en bil på Lästmakargatan för att det var nära där jag var, men när det är riktigt kallt så kommer jag absolut välja en från de olika hotspots som jag nämnde ovan, så skönt att slippa hantera en kall bil, bara att hoppa in och åka. Inga tankar på parkering, trängselavgifter eller att behöva tanka bilen igen.

Img 1450.jpg

  1. Se upp för den här tjänsten! Ibland strular bilarnas funktion för att betala parkeringsavgiften via SMS och bilen får parkeringsböter för att avgiften inte är betald. Det här kan man tycka inte är ditt fel som användare men Aimo skickar ändå en räkning för boten plus en lika stor administrationsavgift på det!

  2. Anlis skriver:

    Underbart med sånna här initiativ som förenklar vardagen och samtidigt tar hänsyn till miljön. Heja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..