Self Care … Monday

Som många av er andra så har jag checkat ut lite under julen från sociala medier, och min blogg. Igår var sista lediga dagen och jag spenderade den med min syster och bara njöt av att umgås med henne. Det händer inte så ofta längre att vi bara är, tillsammans. Det är så viktigt och fint. Hur har det varit för er? Känner ibland att jag tappar henne i allt som sker i livet, men så är det ju såklart inte.

Img 2246.jpg

Det är mycket tankar om välmående nu när det är nytt år, och det är lätt att ryckas med. Jag vill för både er och för mig säga dessa ord igen.

Du är perfekt, precis som du är.

Img 2245.jpg

Bilder Malin Mörner

Även yoga och välmående, wellness, meditation mm kan bli för mycket. Det kan gå överstyr och man kan tappa det goda i ett försök att just hitta det. Jag personligen är mycket för att pröva olika saker, hitta min väg och se vad som funkar. Just nu testar jag att vara vegan, i en månad, vi får se. Just idag är det tungt och jag känner mig svag. Påverkar det mig för mycket kommer jag nog sluta.

Mitt råd är att känna in, göra det som ger dig glädje, det som ger dig lust och inspiration. Det är lätt att välja träning som ger mer energi, det är lättare att äta sunt om man ser sin kropp som det som förtjänar det bästa. Det för mig är kärlek.

Här är lite av det som jag har screenshotat på senaste tid, det hjälper mig. Hoppas det även hjälper dig.

Img 2020.jpg
Img 1230 1.jpg
Img 1893.png

Som ni ser så har det ett tydligt tema, som jag verkligen alltid försöker påminna mig om.

Lite vemodigt idag kanske, men det är så ibland, och det är okej att känna sig lite tagen när man är tillbaka på jobbet första dagen efter semestern.

Heja oss alla!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..