Minimarket HJÄRTA Åhlens -Barn!

Äntligen är det här! Ett för mig väldigt efterlängtat teamwork. Minimarket fortsätter jobba tillsammans och har nu tillsammans skapat en barnkläder som kommer säljas på Åhlens framöver. Det kommer 6 släpp per säsong och det finns allt från det ni ser nedan till magiska badkläder och vårplagg som kommer senare!

_S0A6051

Det är barnkläder från baby – nyfödd till storlek 128! Jag är så glad att det går upp i stolekarna. Det behövs, det finns en lucka för lite äldre barn där det inte är så mycket roliga barnkläder. Aline kommer älska mycket av det här, även jag!

_S0A6058
_S0A6062

Förutom barnkläder så kommer massor med accessoarer, hattar, väskor och även barnskor!

_S0A6055

 

_S0A6082

Jag ser så mycket framemot galonen som kommer, den ska jag recensera så snart jag får!

Emma Mattson och jag kunde inte låta bli att dras med av alla dessa gulliga barnkläder! Jag älskar toppen nedan, riktigt, riktigt fin!

_S0A6206

_S0A6178

Magiska Emma, hon är så vacker!

Så fin morgon med härlig frukost på GAST, ett favoritställe! Jag försöker alltid smita dit i livet! TACK för en fin frukost!

Spana in Minimarkets kollektion på Åhléns!

_S0A6034
_S0A6067

  1. Karin skriver:

    Åh galonen vill jag absolut köpa till dottern!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..