Citybarn och Selfcare Sunday

Jag förstår att det är liiite förvirring kring nya lyan och varför osv. Så för att göra det lite lättare att hänga med, plus att jag vet att jag har varit lite otydlig, så ska jag förklara.

  1. Vi bor i en hyresrätt på kungsholmen – som nu stamrenoveras. Det kommer bli superfint, sen. Men det innebar att vi behövde en ny lägenhet. Det är därför vi flyttat in till stan, till ett tillfälligt boende i 10 månader.
  2. Vi har ett hus, men det är vårat landställe.

Så ja, nu är det sagt! Jag hatar att packa, bara att packa en resväska ger mig lite ångest, så det här har varit en jävla pers för mig och vår lilla familj helt ärligt. Men! Min man är magiskt duktig på att packa upp och stuva och fixa, så vi har klarat oss toppenbra! Tack vare honom.

Img 3286.jpg

Från idag när jag och barnen flydde så Rasmus kunde packa upp.. haha. 

Idag är det söndag! Och selfcare sunday! Jag har en liten frågestund på instagram och fick flertalet frågor som handlar om vikt, kost och träning. Jag inser att det är lite provocerande att en person som ett är rätt liten i kroppen,och två, som älskar att träna skriver det jag ska skriva nu. Ta hand om din kropp. Det är så, och det är otroligt viktigt att ta hand om sig. Då menar jag inte bara att äta nyttigt, allsidigt och medvetet, utan även att vara snäll mot sig själv.

Img 3262.jpg

Jag fick frågan vad jag äter på kvällen, som snacks, och om jag äter bullar. 1, så äter jag inte så ofta på kvällen, utan jag dricker te, sen inget mer. Det tog tid att vänja sig av med snacks, men nu saknar jag dom inte. Ibland äter jag lite nötter eller popcorn, men oftast bara te och vatten.

När det kommer till bullar och allt som är ”onyttigt” så äter jag det, såklart. Men inte hela bullar, jag äter lite, smakar, delar osv. Det är mest för att jag inte vill ha en hel.

Det jag tänker och det jag vill dela med mig av är följande. Ge din kropp kärlek och respekt. Träna så att du mår bra, ät så att du mår bra. One size does not fit all. Alla behöver olika, hitta vad du behöver.

Kram!

  1. Sofia skriver:

    Ni bor på Kungsholmen, men nu har ni flyttat in till ”stan”. Så Kungsholmen är inte stan för dig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..