Self Care Sunday!

Dags för self care sunday, äntligen!  Det är lättare att skriva om self care när man har energi och inspiration. Ironin i det, när man egenligen behöver ta hand om sig själv som mest när man mår som sämst… Ja, ni hör ju.

Jag har tagit tag i det där med att värdera min tid, hitta lugn och ro, och lyssna på mig själv. För mig handlade det om att jobba hemifrån i torsdags. Gör ni sånt? Jag älskar det, får mycket gjort och kan lunka runt i egen takt. Tänder alltid ljus, något otroligt harmoniskt och lugnande med det.

Rr 9288.jpg

Foto: Rebecka Rynefelt

Tröja Twist&Tango, jeans Kappahl och hårband Hermine.

Rr 9303.jpg

Foto: Rebecka Rynefelt

Hur som helst! Vi är påväg till Åre, otroligt spontant, kom på detta i torsdags tror jag. Har lyckligtvis fått tag på en jacka efter lite jakt och känner mig så glad över att få vara med barnen i skidbacken i några dagar. Det behöver vi. Alla. Jag är rätt slut och jobbar mycket just nu.  Så kommer fokusera på att ladda batterierna ordentligt med mycket fysisk aktivitet och sniffande på barn, samt skratt.

Jag och Rasmus började redan igår med vår lilla vacay med en middag hos Isabella med Linus och Michaela samt alla barnen. Det är som alltid väldigt mysigt, mycket intensiva och kreativa samtal och skratt.

Vad kommer du göra för dig? Finns du där för dig?

Kram

  1. Sofia skriver:

    Åre på sportlovet – nej tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..