Se upp i backen! Tusen hål i nacken!

 

Hät ät 

Img 3759.jpg

Iklädda Kulingställ!

Här är dom, mina galna och gulliga små skidåkare! Som i början av veckan inte kunde så mycket alls. Aline kan ju åka lite, Ian sådär. Men viljan finns där! Åh va det finns vilja att åka i dessa.

Vi har kämpat på här i dagarna med halvdåligt med snö, en del vind och regn! Men vilket liv! Jag älskar det.

Vi har åkt med vänner och deras barn har gått i skidskola på morgonen. Vi missade det pga att vi åkte upp i sista minuten, men Aline har skrattat och sagt att vi får vara hennes skidlärare istället. Och det har vi! Så nu åker båda barnen! Otroligt kul!

Img 3801.jpg
Img 3842.jpg
Img 3839.jpg

 

Två åk själva har vi fått till iaf, jag och Rasmus! Här från toppen i min nya skidjacka från Colmar och brallor (sååå sköna!) från Haglöfs!

A9009c2d b1d1 4964 b446 84aa4b47ef8a.jpg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Img 3852.jpg

Nu ska vi bege oss ner till åre by och äta på Wersens! Jag längtar, sen är det sista skiddagen för oss imorgon. Det är barnen redan sura över…haha perfekt!

Hörs vidare!Kram!!

  1. Roligt! En liten detalj bara. Du brukar ju köra overall på barnen men just här blev det tvådelat. Och det är just i backen som tvådelat verkligen kan utgöra en säkerhetsrisk för mindre barn i form av att liftbyglar och liftknappar fastnar i jackan och riskerar att släpa med sig barnet långa sträckor. Sett detta för många gånger. Stor risk för frakturer och andra skador. Tips alltså: overall i backen 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..