Doftintresset!

Påväg hemåt efter magiska dagar när barnen lärt sig åka skidor. Jag menar inte fullärda såklart, även om man tycker att barnen är otroliga så är det ju mycket kvar. Men! Båda svänger, och plogar, när dom inte åker störtlopp dvs, och det känns ju skönt. Rimligt.

Jag längtar efter stan lite nu, att få komma hem till en garderob – har glidit runt i underställ typ hela tiden. Och framförallt för att testa min nya parfym från Sniph.

Sniph är en prenumerationstjänst på parfym och jag får hem små prover i en återanvändningsbar förpackning som är helt perfekt att ha i väskan, till yogan osv. Jag känner grundarna och tycker att dom är så jäkla bra!

Img 3705.jpg

Img 3708.jpg

Just denna är en tysk doft som är otrolig! Det är lite lustigt det där med parfymer, jag har insett att de får mig att må olika, känna mig mer eller mindre stark, lugn, bekväm osv. Det har blivit ett litet intresse från min sida. Också väldigt kul att testa när man får hem en parfym i månaden, som utgår ifrån ”vad jag gillar”.

Img 3707.jpg

Imorgon blir det jobb, sen helg igen. Känns både skönt och lite märkligt! Barnen längtar efter förskola och skola/fritids så det är nog bra för oss alla att sträcka lite på benen!

Kram!

  1. Sofia skriver:

    Tydligen har Sniph inte avtal med parfymtillverkarna, utan köper in flaskor som se sedan paketerar om och säljer till ett högt pris. Stämmer detta? Så oetiskt beteende.

  2. Nat skriver:

    härligt, så underbart att vara i fjällen
    kan inte du beskriva lite mer om det du jobbar med, hur en vanlig jobbdag ser ut etc, vad man tjänar på ett ungefär
    vore också super skoj att höra mer om hur du började med ditt företag, vad som fick dig att satsa på eget etc, ja allt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..