Power Girl Awards – GinaTricot

Igår var jag och min älskade syster – Claire, som är världens bästa person, på Power Girl Awards i Eric Ericsson hallen, som var ordnat av GinaTricot.

Img 4148.jpg
Img 4147.jpg

Jag i en galet skön, och snygg byxdress från GinaTricot. Scarfen i håret är från Edblad. 

Det var verkligen något alldeles extra, en kväll med i stortsett bara kvinnor, som hyllade just kvinnor. Dagen innan internationella kvinnodagen, passande, såklart! Det är 100 år sedan vi fick rösträtt, vet ni det? Galet tycker jag. Att vi bara haft det i 100 år, det är otroligt kort tid.

Img 4145.jpg

Hursomhelst, galan var något helt annat. Det var mer av en varm och innerlig koncert, med bara mängder av kärlek. Jag är verkligen så glad att vi kom iväg, och att vi fick delta! Wow! Tusen tack för en upplevelse utan dess like Gina, och för att ni återigen fick mig att inse att kvinnor är helt otroliga, på alla sätt och vis.

Jag fick även träffa mängder av kollegor och vänner. Bland annat dessa bönor!

Img 4156.jpg

Bra kväll to say the least!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..