När man inte orkar måla…

Så kan man fixa barnens rum på annat sätt. Vi har funderat ett tag på hur vi ska göra i barnens rum för att få det att kännas lite mysigare och mer ombonat på landet. Väggarna är helvita och jag kände att jag inte riktigt orkar dra igång ett större projekt med allt som är i livet nu. Så, vi bestämde oss för väggstickers!

Img 4200.jpg

Img 4198.jpg

Img 4201.jpg

Img 4199.jpg

Ni anar inte hur härligt och kul det var. Verkligen enkelt, blev otroligt fint med. Stort plus för att det bara är att ta bort dem när man tröttnar!

Dessa kommer från Stickstay!

Bd9b4c42 e7c0 4409 a652 126a1fefabe0.jpg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Img 4189.jpg

Det har varit så fint väder här, så vi har varit ute en hel del, druckit varmchoklad från termos och värmeisolerande koppar och suttit på en bänk mot huset och njutit av den första vårsolen (typ den första)

Img 4227.jpg

Primuskoppar

Därefter har helgen mest bestått av mys, och matlagning. Jag har fått en hängup på grönsaksbiffar och det var väldigt kul att göra. Så gjorde en med sötpotatis och halloumi, samt andra med broccoli, spenat och vita bönor. Såå gott!

 

  1. Nat skriver:

    mysigt
    fina wallstickers
    kan du inte skriva upp recepten på dina grönsaksbiffar?

    1. Ja men såklart! Det är lite hittepå – men det är grönkål, spenat, quinoa, vita bönor, lök och sötpotatis, in i mixer och sen stek =) Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..