I annonssamarbete med AIMO

Redo för utflykt

I stolt annonssamarbete med Aimo.

Häromdagen var det så otroligt fint väder, så jag fick lite ”komma ut ur stan” ryck. Rasmus och Ian skulle iväg med bilen och Aline ville så himla gärna åka skridskor. Det är något vi båda gillar, speciellt när vi gör det på lite lugnare ställen. Så jag passade på att hyra en Aimo – en miljövänlig elbil, som stod på vår gata. Det fina nu är att alla har en bilkudde, så det är lätt att åka med barn. Perfekt för oss, när vi ville snabbt och smidigt kunna åka iväg.

Img 4010.jpg

Img 4018.jpg
Img 4019.jpg

 

Det är så enkelt – tro mig, jag är lite av en apptönt, och det här är på riktigt busenkelt – att boka bilen, från det att man bokar har man 15 min på sig att låsa upp och sen är det bara att köra. Man parkerar klart bilen på valfritt ställe inom Aimos radar, sen är det klart. Jag vill ju verkligen slå ett slag för att det är en elbil. Elbil känns otroligt bra, och ibland är det smidigare att ta bil pga packning osv, så då är Aimo verkligen en bra lösning.

Img 4006.jpg

Img 4007.jpg

 

Img 4022.jpg

Det verkar finnas många bilar nu, för just nu ser jag Aimo överallt, och det har visat sig även nu när mina föräldrar och vänner testat, att det ofta finns en nära tillhands.

Img 4033.jpg

Tack för härlig och enkel åktur Aimo, även med lilla mini me. Det kommer vi absolut göra igen!

Vill du också prova på Aimo, klicka på länk nedan.

iOS / Android

  1. Anna skriver:

    Kom på en sak som jag undrar över men som jag inte tror att jag läst något om. Visst är din mamma från Irland? Pratade hon engelska med dig när du växte upp? Och i så fall, pratar du engelska med barnen? Går de i engelsk skola?

    Ha en fin helg!

    1. Heeej! Ja, min mamma är från Irland, och ja, engelska är mitt modersmål! Det är väldigt fint och bra att ha det i bagaget så att säga. Barnen har gått engelskpråkig förskola, och nu har även Aline engelska som modersmål! Så himla kul och bra!
      Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..