Rosendal och Hemtex

Idag vaknade jag i en fullpackad säng, alla var där, tättintill varandra. Så mysigt, jag gillar sånt ändå, att det första man ser är sina vackra barn. Det är en otroligt lyx.

Sen hjälpte jag alla upp, tog på mig yogakläder och drog till studion. Så skönt att vi bor ännu närmare nu. Speciellt iom ett så jäkla deppigt väder. Så grått och otroligt trist.

Det trista vände fort när jag fick gå på Hemtex fina frulle på rosendal. Deras växthus är så otroligt fina, och hela morgonen var verkligen superfin, med nytt fint porslin, god mat och massa nyheter från Hemtex.

Img 4284.jpg

Otroliga Tareq Taylor var på plats! Så fint att träffa honom!

Img 4283.jpg

Img 4285.jpg

Img 4286.jpg

Älskade speciellt deras nya koppar och en ullfilt! Wow! Finns mycket fint hos dom till våren. Hittade även en stor skål som hade en perfekt storlek, sån där härlig skål man kan servera en sommarsallad i! Magiskt.

Img 4279.jpg

Sen fanns många fina personer som jag har lyxen att träffa en del på de olika event jag går på. Allt ifrån Bisse, Isabelle, Molly och såklart härliga Sara som hjälper mig en del med min meditation. Hon är ett energiknippe, som gör mig lugn. Märkligt det där, men hon gör mig alltid väldigt lugn och trygg.

Img 4273.jpg

Img 4278.jpg

Jag i jeans från Carin Wester, topp Davida och hårband Hermine Hold.

Tack för idag Hemtex! Ser framemot att köpa ullfilten och några koppar mm när det kommer ut om ett litet tag!

  1. Kommer porslinet ut på Hemtex?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..