Mer grönt!

Inte bara att äta mer grönt, utan att ha växter runt omkring känns bra och lugnande. Jag har på senaste tiden blivit sugen på att ha mer växter hemma och idag tog vi tag i saken. Vi åkte till min favoritbutik, Årsta Blomsterhandel och storhandlade.

Img 4337.jpg

Jag menar verkligen storhandlade. Det blev en pillerfikus, en Ali fikus, Dr Westerlund och även en ormbunke av något slag.

Img 4325.jpg

Img 4331.jpg

Img 4327.jpg

Img 4330.jpg

Så mycket fint och vilken skillnad hemma!

Jag tycker verkligen att det blev mycket mer ombonat. Personligen gillar jag gröna växter och växter som har en ”funktion”. Flera av dessa har ju en luftrenande effekt, som tex Dr.Westerlund. Love it!

Img 4324.jpg

Resten av dagen har spenderats i parken med glada och smutsiga barn. Måste verkligen slå ett slag för tretorns Neopren stövlar. Sååå bra!

Img 4344.jpg

8aa971bd df23 41a1 8cca 848b3e3f1faf.jpg

 

  1. Ninni skriver:

    För smala fötter är Vincents neopren toppen!!

  2. Jenny skriver:

    Åh, ja gröna växter är så fint! Har också funderat på att ha fler. Måste ta tag i det nu. Coolt med luftrenare.

    1. Ja verkligen,så himla härligt och verkligen något jag gillar! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..