Middag mitt i veckan

Dagen har rullat på i ett jäkla tempo. Älskar känslan av att man har hunnit med riktigt mycket, för det har jag verkligen. Idag var en superdag, började med yoga, frukost, möte, lunchmöte, in på kontoret en sväng, sen hämtade jag barnen.

Isabella och barnen kom på besök och vi åt middag. Så jäkla mysigt. Vi gör alltid två sittningar. Barnen som åt pasta, grönsaker och halloumi, och sen för oss vuxna. Haha, det är lättast så i vårt lilla kök.

Jag lagade svamp och linsgryta, med bulgur och sallad och vi satt alla tre – jag, Bella och Rasmus och långpratade. Det är så häftigt nu när vi har så stora barn, att som leker och underhåller sig själva mycket.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tänk vilken lyx, att bryta av vardagen. Jag älskar verkligen det!

 

  1. Vad mysigt! Grytan lät god, hur gjorde du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..