Iväg på konferens

Mellan torsdag och fredag fick jag – tillsammans med Bonnier News åka på konferens till Steam Hotel. Det var mycket häftigare än jag hade tänkt mig. Både för att Steam är väldigt vackert och ett riktigt härligt hotel, men även för att det sannerligen var en dag av INSPIRATION.

Img 4518.jpg

Utan att gå in för mycket på detaljer så var jag helt fascinerad av Jonas Eriksson som är fotbollsdomare och som höll en lång föreläsning om både inställning, hårt arbete och hans egna yrke. Det var otroligt intressant.

Img 4613.jpg

Här tog jag och min kollega en liten paus, ut och andas i kvällssolen! Viktigt!

Jag tror ju mycket på att det är viktigt att förstå att hårt arbete lönar sig – det går inte att vara bäst från dag ett. Man måste öva, och öva och öva. Det har yogan lärt mig mycket av om inte annat. Så därför att jag okej med att vara halvdålig på en hel del, och det jag sen lär mig älska, det jobbar jag på varje dag för att bli riktigt bra på.

Img 4595.jpg
Img 4593.jpg

På kvällen hade jag på mig en Stylein topp och brallor, jag älskar detta set! Det är helt ljuvligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..