Grönkålspizza och dagssov!

Tröttare tjej får man nog leta efter. Just nu iaf. Det är nämligen så att hela helgen har gått i ett, även om det var med otroligt roliga saker, var det fortfarande saker, exakt hela tiden.

I fredags när jag kom hem från frisören (mer om det i ett helt eget inlägg!) så krashade jag och kidsen i soffan och bara njöt av att mysa. Det var skönt och välbehövligt, för i lördags så var dom hos mina föräldrar.

Img 4663.jpg
Img 4678.jpg

Det var nämligen så att eftersom vi skulle på en maskerad – och Rasmus fyller år idag, så tänkte jag att det skulle vara trevligt med en liten weekend. Så vi checkade in på Hotel J. Det är ett av mina favoritställen just pga den magiska utsikten, hela hotellet och allt runtomkring är en oas. Det är otroligt rogivande att vara där.  Jag tror jag vill ha min 30års fest där i Tornvillan.

Img 4662.jpg
Img 4669.jpg

Brillor från Modo och jacka från American Vintage. 

Img 4670.jpg

När vi kom dit så tog vi en långpromenad längst vattnet, och åt sen lunch på Restaurang J. Så gott, dom har en ny take på det sen ca 1 år tillbaka, och det är otroligt god mat där. Jag älskar att det finns så många bra vegetariska alternativ!

Img 4651.jpg

Pizza med betor och grönkål! I love it!

När vi hade ätit så passade vi på att sova (Ja!! Det är LYX för en förälder!) och sen gick vi ner för att basta och bada.

Img 4686.jpg

Img 4680.jpg

Img 4681.jpg

Jag försökte verkligen doppa hela mig, men pallade tyvärr bara ungefär hälften. Det var helt galet kallt, som ni kanske ser…

Img 4683.jpg

Img 4689.jpg

Baddräkten kommer från Scampi, älskar Scampi! Har nästan bara badkläder från dom!

Jag fortsätter med mer om vår helg imorgon! Nu går ögonen i kors, önskar att jag kunde krypa ner i hotellsängen igen!

Kramar!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..