Maskerad!

Vad är du Sheila? Typ det vackraste jag någonsin varit, tänkte jag. Men det sa jag inte, för sånt säger man inte bara sådär.

Jag hatar maskerad, eller hata är ett starkt ord, men jag ogillar maskerad. Enormt. Fram tills nu, när jag hittat ett sätt att ”lösa det här med kläder”. Nämligen Buttricks dräktuthyrning. Där kan man för en helt okej slant hyra plagg att ha på sig på valfri fest, och sen bara lämna tillbaka dom. Jag tycker att det tickar alla boxar för mig, både återbruk och att man kan vara riktigt jäkla fin för en bra peng.

Img 4694.jpg

Jag och Rasmus var ”pirater”, eller han var Captain Morgan, och jag nån random piratbrud. Det var härligt, en otroligt fin middag och kväll i gamla stan. Känner verkligen att jag är född i fel tid!

Cf4b230d 29ff 4591 8279 58ea9eb3bef2.jpg

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..