Innan och efter – Frisörbesöket!

Okej! Det var välbehövligt, det ska jag inte sticka under stolen med. Såhär såg det ut innan:

Img 4666.jpg

Img 4667.jpg

Karin på älskade salong Pipersgatan 30! Så bra och så härligt att vara där. Karin jobbar som utbildare på Baldacci och håller ibland till på just Pipersgatan 30. Dom har så grymma produkter, men framförallt är de så kunniga! Jag har gått dit länge nu då det är en så mysig salong!

Karin bestämde att vi första skulle börja med en tvätt – eller rättare sagt en rensning. Den skrubbar bort beläggningar och är bra om man har en brunn eller utsätts för metaller. Som jag gör.

Img 4668.jpg

Ser ni? Det ser nästan nyfärgat ut? Rensningen gör mitt hår mycket klarare, och tar bort massa lagringar som det samlar på sig. Riktigt bra och skonsamt att göra!

Och resultatet efter färgningen sen då?! Wow! Karin klippte lite, men inte så mycket, men framförallt så gav hon mig en varm och lite peachy färg med O&M naturliga färger. Jag vill gärna färga med deras färger då dom försöker ta bort kemikalier och skit så långt det går! Många aktiva och naturliga substanser i deras produkter. Sååå fint resultat. Jag är helt otroligt nöjd! Kika på deras grejer framöver! Så härligt att kunna färga en del utan att håret tar skada!

Img 4630.jpg

Det är mycket mer ”rött”. Se bilden från i helgen! Vad tycker ni?! Jag älskar det! Ska rekommendera mer produkter mm från dem nästa vecka!

Img 4689.jpg

 

  1. Jenny skriver:

    Jättefint hår!

    1. Tack snälla! Va gulligt att du skriver så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..