Var börjar vi ens?

Denna vecka har SPRUNGIT iväg från mig. Jag har blandat känt så mycket glädje och energi, samt lite sorg och oro.

Det viktiga är att inte tänka så mycket på ”ska” försöker jag påminna mig själv om. Det löser inget och pressar på i livet istället. Men faktum är, att mina barn har blivit så jäkla stora!

Vad har hänt i veckan då?

Jag var på ett superfint event med Clean perfumes som nylanseras i superfina, glasklara förpackningar.

058b6152 4e30 421c b5e1 cb529e622b85.jpg

Träffade Emma, och hade på ett grymt sett från Wera/Åhlens! Väskan är också så fin, från Beck Södergaard. 

Temat för hela lunchen var just glasklarhet. Hur lever man ett ” clear” liv ? Det var en kvinna som heter Johanna – yogajohanna på instagram som talade om detta under lunchen. Jag har länge följt henne och rekommenderar det varmt. Hon är en sån inspiration, och jag är så glad att jag fick träffa henne i verkligheten. Otroligt fin lunch, och ännu gladare när jag hittade en ny parfymfavo – Rain från Clean. Riktigt härlig!

Img 4981.jpg

Img 4984.jpg

 

Efter lunchen blev det en andningspaus med Ian, älskade son, som helt bytt att gå mot att springa. Herregud va mycket snabbare allt går när man springer dit. Haha, och mamman blir snabbare med.

Img 4993.jpg

Ian, i One we like, Ebbe och Hummelskor.

Påtal om skor, nu är det vår! Och efter skolan gick vi till Kavats butik på Grevturegatan och kikade på nyheter och uppdaterade garderoben. Finally, barnen har såklart spurtat… och våren kräver nya skor.

Img 4997.jpg

Img 5002.jpg

Hela familjen matchar ju rätt bra nu! Haha, älskar själv kavat tycker att det är så bra att det är svenskt läder.

Img 5005.jpg

Lovar att recensera lite nya skor till er snart!

Kram!

  1. Emma skriver:

    Älskar dina recensioner!! Och här hemma älskar vi också Kavat och barnen tror jag har alla säsongens skor därifrån 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..