Helgernas helg

Jag skrev förut om det där med selfcare, och för mig har det varit en rätt tuff tid i livet, lite mycket av allt och det har känts som att det är rätt svårt ibland.

Jag känner ofta att jag får påminna mig själv, det är okej att det är lite mycket, och att jag denna helg, tillsammans med familjen bara vilat och myst, det var exakt vad jag behövde.

Det är inte alltid så lätt att vila –  och när jag säger att jag vilar så gör jag ändå otroligt mycket – lagar mat, tvättar, diskar, handlar, leker i parken, träffar folk, är förälder osv.

Img 5517.jpg
Img 5524.jpg
Img 5543.jpg

Ian och Aline, världens finaste barn, som utmanar och utvecklas hela hela tiden. Vi alla älskar att vara hos min vän Lisa på Grömsta, så härligt med hängmatta i köket och att vara naturnära.

Img 5536.jpg

Aline läser nu, så vi övar på att hon även ska lära sig läsa med småbokstäver, och det kommer! Sakta men säkert!

Img 5550.jpg

Vi åt vårrullar till middag, såå gott, en ny favorit helt klart!

Img 5558.jpg

Img 5560.jpg
Img 5563.jpg

Hela Lisas hus är så vackert, ett riktigt happy place, ett ställe som jag verkligen kopplar ihop med avslappning och vila. Så glad att vara med henne och Calle där!

Helgen avslutades även på allra bästa sätt med brunch med Bella på MissClara! Wow, så gott, jag rekommenderar er verkligen att testa!

Img 5643.jpg

Vi åt en magisk omelett och sen pannkakor, mums, kan inte ens minnas när jag åt american panncakes senast. Ljuvligt! Jag älskar att träffa Bella, oavsett om det bara är 1 timme eller en helg, vi har ett sätt att ge varandra balans och energi och efter vår brunch kände jag mig både stark och redo för nytt igen. Sån vänskap är värd allt. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..