I annonssamarbete med KNORR

Vardagsmaten som känns bra!

 

I stolt annonssamarbete med Knorr

Jag är så glad att få pröva på Knorrs nya veganska/vegetariska produkter. Jag lagar ju mycket mat, och älskar det. Jag ser det oftast som avkoppling, och något jag gärna lägger en del tid på. Däremot så har vi ju snackat lite om tid, och det är stötvis en bristvara. Men även när jag har lite tid är det otroligt viktigt för mig att laga bra och nyttig mat för min familj, alla växer och jag personligen är en ”näringsjägare”, och har av både hälso- och miljöskäl valt att vara vegetarian och i många fall äter jag veganskt.

Img 5675.jpg
Img 5676.jpg

Söndagar är gjorda för att laga mat för veckan, men helt ärligt så hinner man inte alltid det, så därför är jag så glad för att fått testa Knorrs nya Vego Chili sin Carne. Det är en nyckelhålsmärkt och vegansk chili con carne. Barnen älskar den, för vi brukar låta den funka antingen som tacos – med massa vitsås (creme fraiche), grönsakerna dom gillar och tacochips.

Img 5699.jpg
Img 5684.jpg

Img 5708.jpg

Img 5690.jpg
Img 5688.jpg

Jag gillar hela upplägget med bra och nyttiga, snabba måltider som vi kan äta när livet behöver det. Min man tex lagar ju helst inte mat så Knorrs produkter underlättar i vår vardag. Det går otroligt smidigt att snabbt bara tillaga i kastrull eller i micron om man verkligen har bråttom och sedan servera med något gott tillbehör.

Hela familjen gillar även Knorrs nya Vego Bites i röd curry, som jag gör antingen matvete eller råris till, sen en stor sallad. Det är väldigt enkelt, gott och fräscht! I butiken hittar du dessa härliga produkter i kyldisken för vegetarisk mat.

Img 5674.jpg

En annan favorit från Knorr för oss alla är deras snabba och nyttiga Veggie Snacks. Det är bara att hälla i varmt vatten, röra om och vänta i 5 minuter. Perfekt de dagar jag jobbar hemma eller när vi bara är på väg.

Img 5666.jpg
Img 5697.jpg
Img 5671.jpg

Knorr vill förenkla vardagen genom att göra hållbara val med en varierad och växtbaserad kost, något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Det blir hela tiden lättare att välja vegetariskt och veganskt. Utöver de produkterna ovan har Knorr även släppt en vegetarisk version av Soldatens Ärtsoppa samt två veganska fonder. Grymt!

Jag hoppas att fler väljer att testa, och att man inser hur snabbt man kan få en nyttig och god måltid!  Även i skogen om man bara har med varmvatten tex. Älskar vardagshacks! Bra gjort Knorr!

Vill du också testa en vegetarisk måltidslösning får du nu välja en valfri smak utan kostnad om du handlar för 500 kr på Coop (+ fri frakt) med koden savego.

 

  1. Har du läst innehållsförteckningen? Innehåller både socker och maltodextrin (koncentrerat socker). Det är i min mening inte nyttiga eller hälsosamma alternativ, möjligen snabba alternativ.

    1. Det är sant! Det är inte det nyttigaste jag har ätit, men allt är relativt! Detta är bra tycker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..