Kolmården

Idag var vi på Kolmården i både sol och ösregn! Det var Assefa som bjöd in till en heldag och det var helt otroligt härligt! Jag älskar Kolmården och det var så kul att ta med barnens kusiner och njuta av allt som parken har att erbjuda. Bamses Värld är minst sagt en favorit hos våra barn och vi trotsade spöregn för att åka Godiståget! Det var minst sagt ett peppat gäng inför första åket!

Sen fortsatte dagen med linabana, lek, och otroligt mat! Jag vet inte om det var för att vi var så kalla eller, det vet jag att det inte var. Vi hittade ett galet bra indiskt ställe som vi åt vegotikkamasala på. Så härligt att äta ute under tak, och så gott med varm mat.

Barnen i Reima! Så bra med varma kläder. En hel del som ej hade rätt på sig.

Även viktigt att fika! Så viktigt! Tycker alla.

Tillslut var det dags för oss att få en visning och möjlighet att lära oss mer om kamelerna, och såklart få klappa dem lite!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Väldigt häftigt att få möjlighet att komma såhär nära kamelerna. Fina och ståtliga djur, som även just då höll på att byta från vinterpäls. Ena kamelen hette Paula, det var poppis och kul tyckte barnen!

Tack för idag Kolmården!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..