Matcha med mini!

Efter en otroligt hetsig dag så var det med glädje jag och mina kollegor kunde komma in i den vackra lokal som Kappahl hade för en härligt sommarlunch.

Img 6642.jpg
Img 6653.jpg

Img 6667.jpg

Det var väldigt vackert dukat med otroligt god mat – helt veganskt! Helt i min smak! Dessutom kunde vi titta på lite nyheter som Kappahl hade, och jag fann massvis med set. Helt klart någon jag fastnat för – inte så lite heller!

Img 6639.jpg

Img 6651.jpg

Kappahl hade även en väldigt härlig badklädeskollektion med barn/mamma matchning! Otroligt gulligt. Min kollega skojade om att man kan ju skaffa barn bara för att kunna matcha. Haha, jag förstår det lite, många älskar ju att matcha!

Img 6656.jpg

Tack för idag! Säger tjejen som hittat ultimata linnebrallor.

Processed with VSCO with m3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

  1. Anna skriver:

    Deras badklädeskollektion är ju to die for! Jag ska lätt köpa matchande till mig och min dotter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..