Malmö calling

Imorse pussade jag barnen hejdå vid frukostbordet och hoppade på ett flyg till malmö. Jag gillar inte att flyga, så jag måste se till att ändra på det framåt. Tåg är ju smidigt, även om det tar lite väl lång tid.

Img 6877.jpg

Svårt att se att det är en leopardklänning och vita brallor från MQ jag har på mig, och sen Styleinkavaj. Aline blev LYCKLIG när jag satte på mig den imorse. Det var väldigt härligt att jag både hade leopard och lite tyllklänning enligt henne. Det var väldigt fint och kul.

Img 6826.jpg

Hursomhelst, väntade en otroligt fullspäckad dag, och en minst lika späckad dag även imorgon. Jag är så glad att min dag liksom tog slut vid kvällstid, och att det inte var någon AW eller middag. För vet ni, jag har gjort det jag tror flera småbarnsföräldrar bara drömmer om. Jag tog en löptur, gick och gjorde lite övningar i gymmet, gick ut och handlade mat, som jag sen åt medans vattnet tappades upp i badet.

Img 6960.jpg

Mycket bilder på mig med mobilen nu, men jag vill bara att ni ska notera styrketräningen här. WHAT? Vem är jag? Kul var det iaf!

86f655b9 ce8a 4e86 b073 dfea1b1b9c10.jpg

Och sen ut på stan och leta mat. I Karitra och Filippa K, väldigt fina och sköna träningskläder. 

Och sen dessa har jag bara badat, lyssnat på ljudbok och VILAT. Jag tänkte först att jag ska jobba lite ikväll, men jag tror bara att jag ska sova faktiskt.

Det behöver min kropp, och själ.

  1. Sandra skriver:

    Hej! Vore roligt om du skrev lite om vad du jobbar med! Du kanske har gjort det innan i bloggen men isåfall har jag missat det 🙂

    Ha en skön kväll!

  2. Ulle skriver:

    Så härligt vilken lyx 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..