Slut?

Vilar upp oss under helgerna. Det är så att jag är helt sjukt trött på fredagen, och sen har fokus nu dessa helger varit vila. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag mår inte helt bra just nu. Det kan vara lite stress, kanske att jag bara är lite slutkörd, eller att jag helt enkelt inte får i mig tillräckligt med näring?

Img 0530.jpg
Img 0532.jpg

Glada är vi iaf! Vid flygfyren! Älskade Aline. Jag har min Hedvidkjol och brillor från Twist&Tango

Jag vet inte, men jag måste kolla upp det. Ska nog gå och ta ett blodtest nu när jag ska göra werlabs check igen.

Det ska bli spännande att se vad det ger för resultat.

Just nu äter jag allt, men inte kött eller fisk heller såklart iom att jag är vegetarian. Nu har det varit en del ost, men ska nog gå tillbaka till veganska hållet mer och mer.  Barnen äter allt, men hemma så serverar vi bara vegetariskt. Det känns som en bra kompromiss.

Img 7145.jpg

Denna helg har varit så mysig, trots lite hängiga barn, så har vi njutit av familj och vänner och riktigt god mat. Jag köpte så mycket frukt – blåbär, hallon, jordgubbar, melon, ananas, banan och äpplen. Och tro mig, vi slukade allt.

Img 7132.jpg

 

Hoppas ni alla haft en fin kväll och helg!

 

  1. Hej!

    Varför lägga massa pengar på werlabs när du kan boka tid på din vårdcentral och låta läkaren du träffar bestämma prover och undersökningar efter dina symtom och statusfynd? Det är inte mängden prover som räknas utan hur svaren värderas tillsammans med undersökningsfynd och din egen anamnes. Det är det som vi läkare är bra på.

    1. Gabriella, vilken underbar läkare du verkar vara, önskar jag hade en sån på min vårdcentral. Hos oss är det responsen; är du inte sjuk sjuk rekommenderar vi vila, oavsett. Här jobbar vi inte med förebyggande friskvård. Prover kostar pengar.

      1. Jag kan bara hålla med! Däremot så vill jag gärna ta lite prover, men är såklart väldigt sparsam med det med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..