Bubblor!

Mot Venedig och Isabella som möter mig där. Jag ser så himla mycket framemot det, och sitter nu på flygplatsen och skriver.

Fick en bild på mig själv från ett event som var för ett nytt vin – Sparkle & Co. Cuvée Rosé på Bruun Blommor i veckan. Ungefär den här glädjen tar jag med mig till Venedig.

DSC_0197

På tal om bubbles! Jag fick testa nya sommartrenden – Bubbelrosé. Och jag är ju inte riktigt ett superfan av rosé, men jag älskar bubbel. Jag fick lära mig att lite sämre bubbel är  gjort med vin som bas och sen en jätte sodastreamer typ, det klart det är. Det har jag aldrig riktigt tänkt på, haha det var lite kul.  Jag blev glatt överaskad av detta bäriga, men inte för söta bubbel. Det var även en snygg förpackning, som känns lite rolig att ge bort.

DSC_0438
DSC_0264
DSC_0304

Vi fick även lära oss hur man binder en bukett, vilket var riktigt kul! Jag gjorde min egna, ,med lite hjälp från Cornelia och vart så otroligt nöjd! KUL!

DSC_0234

DSC_0207

DSC_0248

Ser ni glädjen? Jag är helt såld på blommor och att olda. Det läser jag påriktigt om på kvällarna – hur du får den blomman att växa, ta sticklingar, olda i pallkrage mm, så detta var faktiskt helt perfekt. Kul att lära sig nytt!

Vi hörs snart med uppdate från Venedig. Och ni som undrar, barnen är helsafe och ska ha en mysig helg på landet!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..