Klimatkompenserad frulle!

Den här veckan har varit lite av en bergochdalbana för mig, fyllt av mycket yoga och välmående kombinerat med många möten och några evenemang. Sen massvis med häng med barnen, som har toknjutit av att vara ute och njutit av väder och lek i parken på kvällen.

Efter min yoga i tisdags gick jag rakt över till Pom och Flora för ett magiskt fin frukostevent med Wasa bröd och Diadonna, Malin Mörner och otroligt duktiga GKStories. Sån magiskt välkomponerad frukost med otroligt smaker.

wasabrod-photo-petter-backlund-18

Foto: Petter Bäcklun

Ni ser ju, helt otroligt god mat, fyllt med nyttigheter – älskade den grönaärtröran, fantastiska smaker. En riktigt fin upplevelse att få äta detta! Jag är ett fan av knäckbröd och äter det oftare än annat bröd, så jag var supernöjd.

wasabrod-photo-petter-backlund-37

Foto: Petter Bäcklun

Jag älskade hela konceptet, att lyfta hälsosamt ätande tillsammans med Wasas satsning för klimatsmarta och miljövänliga produkter – Speciellt Wasa100 som är 100% klimatkompenserat!

wasabrod-photo-petter-backlund-04

Foto: Petter Bäcklun

Det är så viktigt att företagen tar mer ansvar för att vi ska ha tillgång till att handla klimatkompenserade och bra produkter, så detta känns helt rätt på alla sätt.

wasabrod-photo-petter-backlund-12

Foto: Petter Bäcklun

Vilken lokal det är, jag älskar Pom och Flora, och hela dukningen var ju helt spektakulär! Så himla fint, och tack till er alla att jag fick komma samt otroligt fina bilder Petter Backlund!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..