Hej Venedig

Efter en väldigt lugn flight så landade jag i Venedig. Är inte så bra på att flyga då jag fota känner mig både trött och nästan lite sjuk i kroppen. Men det var det värt! För Isabella landade från Cannes bara några minuter senare.

Jag har ju alltid vetat att Venedig var vackert, men detta slår allt! Verkligen allt. Jag är helt fascinerad över hur vackert det är här! Vi åkte först taxi, sen blev det taxibåt till hotellet, hotel Ciprian.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jeansjacka Culture och tajts Lululemon

Världen vackraste vän. Hon är den bästa jag har.

Väl framme bytte vi direkt om till badkläder och sen ner till poolen.

Min klänning är Love and Divine och badkläderna Filippa K.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Därefter bytte vi om till middag och gick ner till en restaurang som låg exakt vid vattnet.

Kläder från Ores och skor Twist&Tango.

Nu väntar en till dag i solen med lugn och ro. Så härligt

  1. Jenny skriver:

    Så härligt ni ser ut att ha! Snygg jeansjacka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..