Tribute till sommarkvällar

Jag älskar dagarna vi kommer hem, tar med maten till parken eller går ut direkt efter middagen.

Det gör livet så otroligt mycket mer stillsamt för mig. Jag har förstått det först nu i livet, att motion och rörelse ger mig lugn och klarhet. Jag är annars en person som har högt tempo, är en doer och gör mycket. Att motionera, gärna med barnen i parken eller liknande är balsam för min själ. Plus att jag tror vi inspirerar barnen till motion och aktivitet på ett sunt sätt.

Svårt det där. Rasmus har alltid tränat mycket, och först nu förstår jag verkligen det!

Vi brukar cykla med barnen, springa små race, yoga, simma, leka och spela fotboll mm på landet.

Aline som rastar Sorcha tidigt på morgonen!

I helgen har vi mina föräldrars hund med oss, och då blir det ännu mer spring! Väldigt mysigt!

Nu ska vi alla ta tag i att duka fram snacks efter en heldag i trädgården!

Kram!

  1. Sara skriver:

    Hej, tänkte höra om du har några tips på hur du lärt barnen att cykla? Har ett barn född 14 som du som cyklar med stödhjul och är i te intresserad av cykeln alls egentligen. Försökt att bara göra det lustfyllt men även mutat…..hur gör man för att ta av stödhjulen och komma över den tröskeln?! Alla kompisarna kan redan men mitt barn grips av panik trots att vi har pinne och vill hålla i. Känns som alla barn ska älska fotboll och cykla när de är 4-5 år. Uppgiven mamma. Låter såklart inte klok men man blir stressad.
    Roligt att läsa din blogg. Kramar Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..