Fraktaler

En fraktal är ett självlikformigt mönster med struktur i alla skalor, vilket betyder att det liknar sig självt på samma sätt som ett träds grenar i sin tur har likadana fast mindre grenar, en så kallad naturlig fraktal.

Jag kan inte sluta tänka på en engelskpodd – Dr. Chatterjee (Live More, Feel Better) som jag lyssnade på när jag var påväg hem från Italien, där han nämner Fractions – mönster som naturen skapar, som direkt sänker kortisolet i kroppen, som alltså är förklaringen, rent medicinskt till varför vi mår bättre när vi är ute i naturen.

Img 8216.jpg

Img 8191.jpg

Img 8234.jpg

Jag har verkligen tänkt på det flera gånger i veckan, och försöker ta med detta in i vårt liv mer. Vi har besökt vattnet, varit ute mycket, gått med Sorcha (mina föräldrars hund) och bara laddat batterierna.

Processed with VSCO with m3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Img 8099.jpg

Barnen har hämtat in massa sallad som vi odlat i landet och det har varit ljuvligt för alla.

Så nöjd med dessa sneakers btw! Har recenserat dem innan, såå grymma! Dom klarar allt, ser fortfarande nya ut i tyget och är riktigt bra sulor på!

Img 8155 1.jpg

Nu checkar vi ut och laddar inför ny vecka! Kram!!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..