Tid med dom

Nu har jag bestämt mig, sommaren måste förlängas. Det blir till att ta ut lite föräldraledighet. Det känns fantastiskt att jag fortfarande har en del föräldradagar med barnen, speciellt iom att det går fort under vardagarna och dom blir ju bara äldre.

Det är fint med lite äldre barn, vi har otroligt fina diskussioner, det skrattas och skämtas och jag blir ärligt talat helt rörd över hur roliga och smarta barn vi har.

Det ska bli kul att få vara med dem mycket i sommar, gå på simskola och bara hålla dem i handen påväg ner till bryggan. Det är livet.

Processed with VSCO with m3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev nya sandaler till dom! Ian har Bomhus som han hade även förra sommaren, älskar dom, väldigt enkla i supermjukt skin, och han kan springa och hoppa runt utan att de glider av eller stör honom. Aline har den nya modellen Mala, som är en väldigt nätt sommarsandal med ett kardborrespänne, väldigt fina, kanske de finaste sandaler kavat gjort enligt mig.

Kram på er!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..