Checkar in för att checka ut

Hejdå på ett tag från världens tröttaste ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tid med dom

Nu har jag bestämt mig, sommaren måste förlängas. Det blir till att ta ut lite föräldraledighet. Det känns fantastiskt att jag fortfarande har en del föräldradagar med barnen, speciellt iom att det går fort under vardagarna och dom blir ju bara äldre.

Det är fint med lite äldre barn, vi har otroligt fina diskussioner, det skrattas och skämtas och jag blir ärligt talat helt rörd över hur roliga och smarta barn vi har.

Det ska bli kul att få vara med dem mycket i sommar, gå på simskola och bara hålla dem i handen påväg ner till bryggan. Det är livet.

Processed with VSCO with m3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev nya sandaler till dom! Ian har Bomhus som han hade även förra sommaren, älskar dom, väldigt enkla i supermjukt skin, och han kan springa och hoppa runt utan att de glider av eller stör honom. Aline har den nya modellen Mala, som är en väldigt nätt sommarsandal med ett kardborrespänne, väldigt fina, kanske de finaste sandaler kavat gjort enligt mig.

Kram på er!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Shaming!

Ska du yoga i 6 dagar, och lämna dina barn?

Vem tar dom då? Är det verkligen ”okej”?

Jag ska på yogaretreat på måndag, i 6 dagar. Det skulle varit i ca 14 dagar och location skulle varit Indien. Men jag har en del klimatångest mm, och av flera anledningar så blev det inte så. Det blir istället 6 dagar, på Blidö. Och jag är glad som ett barn! Så lycklig! Det är min 30årspresent till mig själv tänker jag, eller ja, det är en viktig investering, att ge mig själv tid.

Det är många delade meningar kring det där, och jag har fått höra både det ena och den andra, att jag är egoistisk, att jag inte tar mitt ansvar som mamma – och det värsta – att jag lämnar dom till Rasmus, som då inte skulle kunna hantera det? Jag förstår inte riktigt hur, och varför det skulle vara okej för folk att uttrycka sånna åsikter, både här på bloggen, instagram och i verkligheten.

Jag försummar inte mina barn för att jag är borta och yogar. Barnen mår bra när jag mår bra. Att jag skulle lägga över huvudansvaret på min man känns ju bara märkligt att påpeka, det skulle aldrig sagt om det var han som åkte på en resa. Jag är bara stolt över mig själv att jag inte låter det påverka mig för mycket, denna shaming. Sen vill jag bara uppmuntra till att tänka ett varv till. Alla måste prioritera sitt egna mående, sin hälsa, för i slutändan så är det det som även spiller över på andra delar av livet.

Så låt mig yoga, utan barnen, i skogen i några dagar. Det ger mig både energi, glädje, tid för tankar, reflektion och gör mig direkt till en bättre förälder.

209A0334

Efter yogaevent med lululemon!

 1. Karin skriver:

  Klart att du ska åka på din yogaresa! Det låter helt underbart. Väldigt tråkigt att läsa att du får den typer av kommentarer. Jag håller på dig!

 2. Anna skriver:

  Heja heja heja dig! Jag tror starkt på alla influencers möjlighet att påverka klimatfrågan. Vad glad jag blir att du väljer Sverige framför en lång flygresa!!! Hoppas fler kan upptäcka att det går alldeles utmärkt att ha semester på hemmaplan. Och såklart man ska få ha egen tid! superviktigt!

 3. lotta skriver:

  det var det dummaste jag hört. som om man blir en dålig förälder av att åka ifrån sina barn och att den andra föräldern tar ensamt ansvar. tycker du gör helt rätt i att åka iväg både 6 dagar på Blidö eller 2 veckor i Indien.

 4. Sarah skriver:

  Din yoga-retreat låter helt underbar! Känner mig så inspirerad av den, ska jag också göra.

  Är helt övertygad om att de som ”shamear” faktisk är avundsjuka på dig, har män som inte tar ansvar eller kan inte ”släppa taget/kontrollen” av barnen.

  Ha det så underbart!

  1. Malin skriver:

   Tänkte precis samma sak, de flesta som skammar en mamma som kan ge sig själv välbehövlig egentid ibland är nog avundsjuka personer som själva inte har den möjligheten. Det säger om något än mer hur viktigt det är att välja rätt person att dela föräldraskapet med, både för sin egen och barnens skull.

   1. Jag kan bara hålla med dig! Det är viktigt, och nödvändigt, samt visar lite på hur den andra föräldern är med. Däremot så känner jag flertalet kvinnor som liksom inte ens själva skapar den där möjlkigheten, att få tid. Det är också viktigt att hinna göra det!
    /S

  1. Möjligen, hoppas inte att det är så! Men! Oavsett varför så är det viktigt att ge sig själv tid för det man gillar och mår bra av, tror jag.

 5. Anna skriver:

  En man skulle aldrig få en sådan kommentar. Statistik sett tar mammor sjukt mycket mer ansvar för barn och hem så är det någon som ska få åka bort är det mamma. Ha det så härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..