Jag älskar mitt korta hår!

– Inlägget innehåller adlinks –

Senast jag klippte mig, i förra veckan funderade jag faktiskt bara att klippa topparna lite grann och behålla mitt ”långa” hår.

Men när jag väl satt i frisörstolen hos Annika (ja, min frisör heter lika samma som mig) så ångrade jag mig snabbt igen.

Jag älskar verkligen mitt korta hår. Det passar min personlighet och karaktär rakt av. Så där busigt ni vet 😉

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gillar både mitt hår rakt som lockigt, så efter att jag tvättat mitt hår blir det just lockigt (kanske blir så för alla haha?!) och ibland är detta något som jag vill ta fram, så att håret blir så där ledigt och snyggt, fint självfall liksom.

Därför blev jag in the happy när jag hittade en hårprodukt i mina badrums-gömmor som jag glömt bort att jag hade.

Den är verkligen tiptop för mitt hår – full pott alltså!

Finns att köpa hos Lyko!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Veckans planer!

Den här veckan ska det bli uppemot 17 grader vänner – my oh my på den alltså! Jag älskar värmen, solen och ljuvligt fågelkvitter – älskar!

Så japp, då har ny vecka börjat och det är påsklov för kidsen. Dessa lov faller alltid in på mina veckor alltså 😛 slår aldrig fel.

Ah ja, det gör inget men självklart är det lite mer fix när Viggo inte är superhappy med att vara på fritids allt för länge om dagarna.

Så det gäller att lösa det så smidigt som möjligt för honom, mig själv och dit han sedan går efter fritids.

I detta roddande är det väldigt uppskattat och tacksamt för själen att jag har familj, vänner och bekanta som hjälper till – stort jäkla tack till er!

Så hur ser påskveckan ut?! 🙂

Måndag:
HIF – Hammarby på Olympia med Malin och Röjar-Ines.

Tisdag:
En go tisdagslöptur med Malin!

Onsdag:
Fotbollsträning för Viggo.

Torsdag:
Fotbollsträning för Viggo samt förhoppningsvis en löptur i det fina vädret.

Fredag:
Då åker jag och min lilla familj till Göteborg för göttigt påskhäng hela helgen!

Ha en underbar vecka finisar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När känslorna blossar upp på nytt

Hur är det möjligt att känslor kan blossa upp såhär långt efter? Känslor som gör att jag inte kan hålla tillbaka mina tårar?

Igår berättade en nära vän till mig att dom bestämt sig för att gå skilda vägar och för en stund var det som att ta sig igenom allting på nytt igen. Började om på ruta ett. Det kom som en chock och jag är fortfarande blank i min själ och väldigt ledsen.

Men jag förstår. Det är tufft att kämpa. Man vill så gärna, vill att allt ska vara som vanligt men det går inte. Finns inga hinder att ta sig igenom med varandra längre. Hoppet har dessvärre övergett en.

Idag vet jag inte varför jag reagerade så som jag gjorde. Dom kärleksfulla känslorna finns inte ju där, det skeppet har seglat för längesen.

Så varför gråter jag? Hur är det ens möjligt att det fortfarande kan rinna tårar ner för min kind för det som hänt?

Jag har gått vidare och jag jobbar mycket med mig själv varje dag. Det är ett måste för mig. Jag tar en dag i taget och vissa perioder är fortfarande tuffare än andra men jag tänker alltid utifrån vad som är bäst för mig och kidsen.

Viggo och Ines är första prio för mig sedan kommer jag.

Ja, jag hade helt klart höga förväntningar efter separationen, vilket kan ha stor betydelse i vissa lägen och gör så att jag ibland trillar dit igen. Jag blir ledsen, tårarna rinner och jag tänker tillbaka till den kärnfamiljen som en gång var.

Igår fick jag rensa mina tankar, prata ut och gråta och det är något som jag vet är väldigt viktigt för att ta sig igenom motgångar.

Aldrig håller jag tillbaka mina känslor, jag gråter, jag skriker, blir arg, blir ledsen. Jag slänger ut det och ger mig själv känslan av att det faktiskt är ok att må skit för att sedan sakta ta mig upp igen. Det låter kanske enkelt och klyschigt men just det här gör mig starkare.

Varje motgång gör mig starkare och mer självsäker på mig själv.

Tack för att ni finns – massa kram! ❤️

 1. Hejsan S,
  Aldrig kommenterat men läser ofta din blogg.
  Jag vet precis hur du menar o känner. Separerade efter nästa 20 år o trots att beslutet var gemensamt är sorgen enorm – det går i vågor. Självklart finns det anledningar som gör att ilskan gör mig galen. Men denna sorg att det inte gick att hålla ihop är… bedövande ibland o känner jag mig väldigt ensam i den sorgen.

  Jag vet dock att jag ville ha så mycket mer än jag fick, och att nöja sig var inte ok varken för mig själv eller som förebild till mina barn.
  Ljuset kommer – o jag litar på att det som kommer blir så mycket bättre!

  Kram till dig!

  1. Så fint av dig att lämna ett avtryck! <3

   Jag håller med i allt du skriver, det är verkligen dom känslorna som snurrar runt - upp och ner! Men du, vi ska aldrig nöja oss - aldrig!

   Massa kram till dig och ha en fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..